Close
Sådan gør vi

Afrensning & algbehandling af tag

Det tager en arbejdsdag at rense taget. Først bliver nedløbsrørerne blændet af. Så bliver taget højtryksspulet med specialbygget udstyr, som sikrer, at det omkringliggende miljø ikke bliver forurenet. Asbestaffaldet opsamles i en godkendt filterpose og deponeres efter gælende regler.

Taget efterbehandles derefter med algefjerner, så de sidste algesporer bliver fjernet. Vi sætter en ære i at efterlade dit hus i samme eller bedre tilstand end, da vi kom. Derfor lægger vi også stor vægt på rengøring i DM Tagservice både under og efter rensningens udførsel.

Maling af tag

Det tager typisk en dag at male taget. Du bestemmer selv farven på dit tag. Vi tilbyder mange forskellige farver. Vi maler 1. gang med grundmaling. Derefter maler vi 2. gange med den ønskede farve.

Kanter bliver malet manuelt for at opnå det bedste resultat. Vi afdækker skorstene, udestuer, tagrender osv. efter behov.

Tagtjek

Vi giver altid dit tag et gratis tjek, så vi er sikre på, at vi giver taget tag den bedste service. Vi kontrollerer dit tag for revnede og afskallede plader.

Rygningen efterses, og vi kontrollerer for eventuelt manglende skumbølgeklodser under rygningen. Når vi har renset dit tag, efterspænder vi selvfølgelig eventuelle løse tagplader. Andre mangler udbedres efter aftale.